Чу ли?Милиони хора вече изкарват луди пари от вкъщи!

Общи Условия

Моля прочетете внимателно "Общите условията" на сайта преди да го ползвате. При осъществяване на поръчка, посетителят на този сайт се съгласява с условията, посочени в него.

І. Продукти
Online Salary Solution е един ефективен и удобен метод, с който можете да печелите пари по интернет от вкъщи. Този продукт ви дава всички необходими знания по онлайн маркетинг, представени чрез видео уроци и обяснени както теоритично, така и практически. Благодарение на Online Salary Solution Вие може бързо и лесно да повишите стандарта си на живот, както и да разполагате с повече време за семейството и приятелите си.

ІІ. Цени и промоции
Всички цени в сайта са окончателни. В случай на текуща промоция, можете да се възползвате от нея чрез попълване на промоционален код, който ще Ви бъде предоставен към конкретната промоция. Цените на продуктите подлежат на промяна без предизвестие. Клиентът заплаща цената, която е актуална към момента на поръчката.

ІІІ. Поръчки
Поръчките се извършват единствено чрез този сайт чрез попълване на всички полета от формата за поръчка.

ІV. Доставка
Доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се доставят по куриер в срок от 1 до 3 работни дни, считано от деня на получаване на заявката за поръчка. В случай на изчерпана наличност от продукта, ние имаме задължението да Ви уведомим за това. Не носим отговорност при забавяне или неизпълнение на поръчката поради независещи от нас обстоятлства.

V. Рекламации
Потребителят разполга с всички права, предвидени в Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Искания за отказ/връщане на продукт се изпращат на e-mail: support@onlinesalarysolution.com, в срок от 7 дни, като се посочва причината за отказ/замяна на продукта. Ние запазваме правото си на неизпълнение на искането за рекламация, ако основанията за това искане са неоснователни.

VI. Замяна и отказ на поръчка
Купувачът има правото да замени закупените от него стоки. В този случай, всички разходи по доставката и всяка възможна разлика в цените на новия и стария продукти се заплащат от купувача.

VІІ. Права и задължения на продавача

Задължения:

 • Стриктно да спазва Закона за защита на личните данни.
 • Да защитава личните данни на клиентите.
 • Да достави поръчаните стоки на посочения адрес, в уговорения срок.
Права:
 • Имаме право да не доставим поръчаните стоки, ако посоченият адрес е неточен или несъществуващ.
 • Не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката.
VІІІ. Права и задължения на купувача

Задължения:
 • Да посочи верен телефонен номер, и-мейл и адрес за доставка.
 • Да заплати поръчаните от него стоки.
 • Да бъде наличен или да осигури човек, който да е наличен за времето на извършване на доставката.
 • Да не прави фиктивни поръчки.
 • Да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.
Права:
 • Да получи поръчаните стоки в посочения срок.
 • Да се откаже от получените стоки в срок от седем работни дни, съобразно Закона за защита на потребителите.
IX. Промени в Общите условия на сайта
Ние запазваме правото си да нанасяме промени в общите условия по всяко време, като валидни и актуални следва да остават общите условия, които клиентът е приел в момента на извършване на поръчката.
Моля проверявайте общите условия за настъпили промени.